home
Lettergrootte
 
Actueel

Coronavirus
Vanwege het corona- virus zijn er voorlopig geen activiteiten.

Enquête
Ondanks de beperkende maatregelen vanwege het Coronavirus, heeft het Dagelijks Bestuur besloten om de rest van de enquête-formulieren toch bij de overige leden te laten bezorgen.
Lees meer>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aangepast 27-05-2020   

Websites:

Unie KBO De website van de landelijke Unie KBO
KBO Zuid-Holland De website van de provinciale KBO in Zuid-Holland
KBO-PCOB KBO-PCOB is met ruim een kwart miljoen leden de grootste seniorenorganisatie van Nederland. Wij maken ons sterk voor een samenleving waarin senioren volwaardig kunnen meedoen en mensen omzien naar elkaar.
Seniorenraad Waddinxveen De seniorenraad Waddinxveen levert een bijdrage aan het welzijn van alle in de gemeente Waddinxveen woonachtige senioren door het behartigen van de belangen van deze groep.
Seniorweb SeniorWeb wil iedereen die niet met de computer is grootgebracht de mogelijkheden van de computer en internet zelf laten ervaren.
50plusnet 50plusnet is een gratis site en het doel van 50plusnet is senioren in de gelegenheid stellen hun sociale netwerk uit te breiden.
Palet Welzijn Op deze site vindt u informatie over activiteiten en workshops in Waddinxveen die door Palet Welzijn worden georganiseerd.
Deze activiteiten zijn bedoeld voor mantelzorgers en ouderen van 55 jaar en ouder.
Hospice Waddinxveen Webbsite van de Stichting Vrienden Hospice Waddinxveen
Maaltijdhulp De bezoeker kan de maaltijdservice vergelijken op basis van een groot aantal factoren.
Voorbeelden hiervan zijn: de gemeente, de prijs, de soort maaltijd, de soort bezorging, zijn portiegroottes mogelijk en een scala aan extra opties.

up

KBO-Aktueel, eerdere nummers: