nieuws 2020
Lettergrootte
 
Actueel

Algemene Ledenvergadering
2 oktober was het eindelijk zover. Vanwege het coronavirus was de AVL op 17 april niet door gegaan.
Lees verslag>>

EnquĂȘte
De resultaten van de gehouden enquête onder onze leden is bekend.
U kunt dit lezen in de KBO-Aktueel no.7 van 26 augustuis 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een druk bezochte Nieuwjaarsreceptie

Vrijdagmiddag 10 januari waren veel leden naar de ‘Hoge Noot’ gekomen om elkaar een goed en gezond 2020 te wensen en waar ook door het bestuur een toost werd uitgebracht op het Nieuwe jaar. Er moesten zelfs stoelen en een tafel bij gezet worden!
Interim-voorzitter Quirien Groenendijk opende met een hartelijk welkomstwoord alle aanwezigen. Omdat oud-voorzitter Hans Kientz niet aanwezig was, kon van hem geen officieel afscheid genomen kon worden, maar alsnog wordt door het bestuur - ook namens de leden - daar aandacht aan besteedt. Er werd ook stilgestaan bij alle 18 overleden leden in het afgelopen jaar waarna een minuut stilte in acht werd genomen.
In zijn toespraak memoreerde de interim-voorzitter aan de landelijke trend, die ook onze afdeling treft, n.l. het teruglopen van het aantal leden. Er zijn dan ook plannen om een enquête te gaan houden wat er onder onze leden aan wensen zijn en wordt er geprobeerd nieuwe leden voor onze afdeling te werven. In deze en volgende Aktueel-Nieuwsbrieven wordt u hierover nader geïnformeerd. Hierna was er koffie of thee met wat lekkers en werd het programma voortgezet door een videoreportage op een groot scherm waarin het echtpaar Chris en Ans Breet van Breet/Breed AV Producties ons meenam op een prachtige reis door Oostenrijk.
We konden genieten van leuke dorpjes en grote steden met allure en een geweldige natuur met bergen en dalen. Het was echt imponerend om dit prachtige land te zien door de ogen van dit reislustige echtpaar. De enorme en vele watervallen, rivieren en meren, de bloemenpracht aan de huizen en in de vrije natuur was zó bijzonder in beeld gebracht. Ook leden die al vaker in Oostenrijk zijn geweest, vonden dit een prachtige terugblik van hun reizen. Deze middag was gezellig, mooi en de lekkere hapjes en drankjes maakte het compleet! Zeker met de prachtige muziek die onderdeel was van deze bijzonder mooie videopresentatie! Je zou zo je koffer willen inpakken….

Jeannette van Egmond


Bekijk de foto's

up

Algemene ledenvergadering K.B.O.-afdeling Waddinxveen

Afbeelding met binnen, tafel, kamer, mensen  Automatisch gegenereerde beschrijving 2 oktober was het eindelijk zover. Vanwege het coronavirus was de AVL op 17 april niet door gegaan.
Er was door het bestuur gezorgd dat alle maatregelen die vereist zijn om zo’n vergadering te organiseren voor elkaar waren.
Dat betekende dat de laatste persconferentie van onze premier Mark Rutte nog zwaardere eisen stelde.
De aanwezige leden waren van tevoren van deze maatregelen op de hoogte gebracht. De zaal werd goed geventileerd, en iedereen had gezorgd om zich lekker warm aan te kleden.
Er hadden zich minder leden opgeven voor deze AVL dan normaal.
Het betekende dat de anderhalve meter maatregel goed nageleefd kon worden.

Afbeelding met vloer, binnen, persoon, staand  Automatisch gegenereerde beschrijvingDe vergadering keurde de benoeming van (interim) voorzitter Quirien Groenendijk tot voorzitter formeel goed. Zodat er weer een voltallig bestuur is.
In zijn nieuwe functie mocht hij Wil Romijn bedanken voor haar jarenlange inzet bij de diverse activiteiten die georganiseerd werden in de “hoge noot” ze ontving OPW cadeaubonnen en uiteraard een mooie bos bloemen.

Afbeelding met binnen, persoon, voedsel, tafel  Automatisch gegenereerde beschrijvingNa de vergadering werd gezamenlijk van een lunch genoten, deze was weer perfect geregeld door Apo Yilmaz van restaurant “Easy Dinner”.
Het bestuur zorgde met elkaar ervoor dat het aan de leden die naar de vergadering waren gekomen aan niets ontbrak.

 

 

 

Afbeelding met voedsel, binnen, tafel, bord  Automatisch gegenereerde beschrijving

Deze vergadering was ook een testcase om te kijken hoe er weer activiteiten kunnen worden georganiseerd onder de nieuwe coronaregels.

 

 

 

 

up