nieuws 2020
Lettergrootte
 
Actueel

Coronavirus
Vanwege het corona- virus zijn er voorlopig geen activiteiten.

Enquête
Ondanks de beperkende maatregelen vanwege het Coronavirus, heeft het Dagelijks Bestuur besloten om de rest van de enquête-formulieren toch bij de overige leden te laten bezorgen.
Lees meer>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een druk bezochte Nieuwjaarsreceptie

Vrijdagmiddag 10 januari waren veel leden naar de ‘Hoge Noot’ gekomen om elkaar een goed en gezond 2020 te wensen en waar ook door het bestuur een toost werd uitgebracht op het Nieuwe jaar. Er moesten zelfs stoelen en een tafel bij gezet worden!
Interim-voorzitter Quirien Groenendijk opende met een hartelijk welkomstwoord alle aanwezigen. Omdat oud-voorzitter Hans Kientz niet aanwezig was, kon van hem geen officieel afscheid genomen kon worden, maar alsnog wordt door het bestuur - ook namens de leden - daar aandacht aan besteedt. Er werd ook stilgestaan bij alle 18 overleden leden in het afgelopen jaar waarna een minuut stilte in acht werd genomen.
In zijn toespraak memoreerde de interim-voorzitter aan de landelijke trend, die ook onze afdeling treft, n.l. het teruglopen van het aantal leden. Er zijn dan ook plannen om een enquête te gaan houden wat er onder onze leden aan wensen zijn en wordt er geprobeerd nieuwe leden voor onze afdeling te werven. In deze en volgende Aktueel-Nieuwsbrieven wordt u hierover nader geïnformeerd. Hierna was er koffie of thee met wat lekkers en werd het programma voortgezet door een videoreportage op een groot scherm waarin het echtpaar Chris en Ans Breet van Breet/Breed AV Producties ons meenam op een prachtige reis door Oostenrijk.
We konden genieten van leuke dorpjes en grote steden met allure en een geweldige natuur met bergen en dalen. Het was echt imponerend om dit prachtige land te zien door de ogen van dit reislustige echtpaar. De enorme en vele watervallen, rivieren en meren, de bloemenpracht aan de huizen en in de vrije natuur was zó bijzonder in beeld gebracht. Ook leden die al vaker in Oostenrijk zijn geweest, vonden dit een prachtige terugblik van hun reizen. Deze middag was gezellig, mooi en de lekkere hapjes en drankjes maakte het compleet! Zeker met de prachtige muziek die onderdeel was van deze bijzonder mooie videopresentatie! Je zou zo je koffer willen inpakken….

Jeannette van Egmond


Bekijk de foto's

up